Hamarosan felfedjük az értékrendünk

írta: Beréti Menyhért

Modern Takarítás alapító
Én csinálom amit itt látsz. Részt veszek a takarítási munkákban is. Tisztítom a kárpitot, súrolom a padlót, és amire szükséged lehet a lakásban.

A szomszéd Jóska azért lett vállalkozó, mert ért a szakmájához, mindig is autót szerelt. Ha megkérdezed, miért csinálja, azt válaszolja, hogy a pénzért.

De mi nem a szomszéd Jóskára akarunk hasonlítan. Mi többet szeretnénk!

A Wright fivérek, akik megalkották az első repülőgépet, nem a pénzért csinálták. Volt egy álmuk, volt egy küldetésük.

Az igazán sikeres emberek nem a pénzért teszik, amit tesznek, hanem mert hisznek valamiben. Ez a hit, és a vágy, hogy valami értékeset hozzunk létre, minden ébresztőóránál erősebben motivál bennünket nap mint nap, hogy tegyünk a céljainkért.

Itt az idő, hogy megmutassuk az igazi küldetésünket a takarítás területén. Ez koránt sem könnyű, és nem biztos, hogy egyik napról a másikra sikerül.

De 2020-ban az lebeg a szemünk előtt, hogy felfedjük a valódi értékrendünket.

Ezért még januárban 3 új szolgáltatást vezetünk be.

Hosszú előkészületek után elérhetővé válik mindenki számára a helyszíni szőnyeg és kárpittisztítás, ez eddig csak néhány ügyfelünk számára volt elérhető.

Új szolgáltatásként jelenik meg a padló polírozás. Az ápolt padlók hozzátartoznak a modern és szép otthonokhoz.

Gondoskodunk a tökéletes selymes fényességről olyan kemény padlókon, mint a parketta, laminált padló, kő-, parafa-, linóleum- vagy PVC-padló.

Új szolgáltatás lesz a takarítások mellé a lefolyók dugulás megelőzése, nem hárítunk el eldugult wc-ben dugulást, csak a lefolyókat tartjuk karban rendszeresen, így nem lesz esély, hogy eldugul.

2020 folyamán új csapattagokkal, partnerekkel bővítjük a Modern Takarítás munkatársainak számát. Ha gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne velünk dolgozni és elkötelezett tudsz lenni, illetve részese akarsz lenni sikerünknek
és küldetésünknek, akkor érdemes lesz figyelned, hogy mikor biztosítunk lehetőséget a jelentkezésedre.

Lesz még jó néhány fejlesztés az év folyamán ami lehet, hogy még nagyobb és átütőbb sikert fog hozni akár számodra is, nem csak nekünk, de erről majd egy másik bejegyzésben írok. Nem lővök le minden poént így az év első napján, hagyok még későbbre is.

A lényeg az, hogy haladunk előre az úton amit kijelöltünk.

Neked és magunknak is sikeres új évet kívánunk!

A Modern Takarítás legyen veled 2020-ban is!

Kipróbálnád milyen a profi takarítás?

Tetszik amit itt láttál vagy olvastál, és szívesen kipróbálnád, hogy milyen lenne az otthonod egy profi takarítás után? Akkor kattints a gombra és válassz egy csomagot most! A rendszerünk egyszerű és lépésről, lépésre végig vezet.

Kapcsolódó bejegyzések – válassz egyet!

Változás 2022 szeptember 1-től

2022 szeptember 1-től a Modern Takarítás kizárólag rendszeres előfizetéses rendszerben működik.Tehát, ha csak egy alkalomra lenne szükséged a takarításra, azt...

Őszi takarítás

Őszi takarítás

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, újra itt az ideje, a lakás takarításának. Szeretnél tisztaságot, friss illatot a házba, de a takarításhoz segítséget...

Egy elcsípett hírlevél

Ezt a hírlevelet küldtem ki pár perce a vásárlóinknak.Ha esetleg nem érkezett volna meg hozzád akkor itt elolvashatod. Kedves ügyfelünk Fontos dolog miatt...

Előfizetéses csomagok

Egy alkalmas csomagok

Rólunk

Kapcsolat

Gyakori kérdések

Szerződési feltételek

Szolgáltatásaink

Itt van minden amit csinálunk

Lakástakarítás

Kárpittisztítás

Irodatakarítás

Tavaszi nagytakarítás

Ózonos fertőtlenítés

Helyszíni felmérés

Lépcsőház takarítás