Takarítás előfizetői várólista

Rendszeres előfizetői időpontjaink elfogytak, jelenleg nem tudunk új előfizetőket fogadni.

Ha szeretnél nálunk takarítást előfizetni, akkor iratkozz fel a várólistára 

és amint lehetőség nyílik azonnal értesítünk.

Ez azért is jó, mert biztos, hogy kapsz időpontot,

hogy rendszeresen csillogóvá tegyük az otthonod.

Ismerem az árakat, FeliratkozomMegnézem az árakat

A másik ok, hogy feliratkozz, az az, hogy csak akkor iratkozz fel, ha a piacon elérhető legátfogóbb szolgáltatást akarod.

Ügyfeleink között vannak akik azért választottak minket, mert elegük lett az olcsón dolgozó, feketéző, számlát nem adó, nem megfelelő eszközökkel és minőségben, sokszor tapasztalat nélkül dolgozó „vállalkozókból”.

Mi is voltunk kezdők, de jelenleg olyan mértékben fel van hígulva a takarítói piac, hogy igazán nagy kihívás még nekünk is megfelelő munkatársat találni akit elvihetünk ügyfeleink otthonába. Tehát bízz meg minket, hogy kiválasszuk számodra a legmegfelelőbb takarítót.

A következő ok,

hogy feliratkozz a várólistára és hamarosan az ügyfelünk lehess, hogy nálunk van a legtöbb kiegészítő szolgáltatás. Amit az előfizetőink rendkívül kedvezményesen, sok esetben ingyenesen kapnak, vagy már eleve benne vannak a takarítás csomagban.

Ezek csak a rendszeres előfizetőink kiváltsága. Ilyen például a viráglocsolás, mosogatás, vasalás, ágynemű áthúzás, ablaktisztítás, gőztisztítás, fugatisztítás, radiátor tisztítás, fertőtlenítés, bútorok ápolása, ózonos légtér és felület fertőtlenítés, és a kárpittisztítás.

Igen, jól látod! A kárpittisztítás és az ózonos fertőtlenítés,  szolgáltatásunk, ingyenes vagy féláras az előfizetőinknek.

A következő ok,

hogy feliratkozz és ügyfelünk lehess az, hogy nálunk van egyedül automata foglalási és előfizetői rendszer, és bankkártyás fizetés, automata számlázás is csak nálunk van. Ezek kiemelkedően fontosak az ügyfeleink számára, mert így egyáltalán nincs gondjuk a takarításra.

Ügyfeleink 90%-a vállalkozó, ha te is az vagy akkor számodra is fontosak ezek. Havonta kettő perc és le van tudva a takarítás.

Fontos! Mielőtt feliratkozol nézd meg az árakat! Csak akkor iratkozz fel, ha az áraink megfelelőek a számodra!

(Előfordult már néhányszor mikor felhívtunk egy feliratkozót, hogy tudunk adni időpontot és előfizethet, akkor derült ki, hogy nem ismerte az árainkat és sokallja. Kíméld meg magad a felesleges köröktől és keress másik takarító vállalkozást, ha számodra nem megfelelő az ár.)

Már csak az maradt hátra, hogy feliratkozz. Töltsd ki az űrlapot és az üzenet részben írhatsz is nekünk, ha van valami egyedi kérésed!

Ha neked is fontosak az itt leírt okok, akkor iratkozz fel a várólistára és azonnal értesítünk amint időpontot tudunk adni.

Ez azért lesz jó neked, mert ha takarítás helyett inkább mással töltenéd az idődet, kitakarítjuk az otthonod, amíg Te azzal foglalkozol amivel igazán szeretnél!

Adatkezelés

7 + 1 =

Előfizetéses csomagok

Egy alkalmas csomagok

Rólunk

Kapcsolat

Gyakori kérdések

Szerződési feltételek

Szolgáltatásaink

Itt van minden amit csinálunk

Lakástakarítás

Kárpittisztítás

Irodatakarítás

Tavaszi nagytakarítás

Ózonos fertőtlenítés

Helyszíni felmérés

Lépcsőház takarítás