Változás 2022 szeptember 1-től

írta: Beréti Menyhért

Modern Takarítás alapító
Én csinálom amit itt látsz. Részt veszek a takarítási munkákban is. Tisztítom a kárpitot, súrolom a padlót, és amire szükséged lehet a lakásban.

2022 szeptember 1-től a Modern Takarítás kizárólag rendszeres előfizetéses rendszerben működik.
Tehát, ha csak egy alkalomra lenne szükséged a takarításra, azt nem tudjuk vállalni, kérlek keress másik vállalkozást.
Mivel a takarítási időpontjaink folyamatosan foglaltak, jelenleg nem tudunk új előfizetőket fogadni.
Ha szeretnél nálunk takarítást előfizetni, akkor iratkozz fel a várólistára és amint lehetőség nyílik azonnal értesítünk.

Ez azért is jó, mert biztos, hogy kapsz időpontot, hogy rendszeresen csillogóvá tegyük az otthonod. És még azért mert feltudjuk mérni, hogy milyen ütemben kell fejlesztenünk a vállalkozásunkat.
A másik ok, hogy feliratkozz, az az, hogy csak akkor iratkozz fel, ha a piacon elérhető legátfogóbb szolgáltatást akarod.

Ügyfeleink között vannak akik azért választottak minket, mert elegük lett az olcsón dolgozó, feketéző, számlát nem adó, nem megfelelő eszközökkel és minőségben, sokszor tapasztalat nélkül dolgozó “vállalkozókból”.
Mi is voltunk kezdők, de jelenleg olyan mértékben fel van hígulva a takarítói piac, hogy igazán nagy kihívás még nekünk is megfelelő munkatársat találni akit elvihetünk ügyfeleink otthonába. Tehát bízz meg minket, hogy kiválasszuk számodra a legmegfelelőbb takarítót.

A következő ok, hogy feliratkozz a várólistára és hamarosan az ügyfelünk lehess, hogy nálunk van a legtöbb kiegészítő szolgáltatás. Amit az előfizetőink rendkívül kedvezményesen, sok esetben ingyenesen kapnak, vagy már eleve benne vannak a takarítás csomagban.

Ezek csak a rendszeres előfizetőink kiváltsága. Ilyen például a viráglocsolás, mosogatás, vasalás, ágynemű áthúzás, ablaktisztítás, gőztisztítás, fugatisztítás, radiátor tisztítás, fertőtlenítés, bútorok ápolása, ózonos légtér és felület fertőtlenítés, és a kárpittisztítás.

Igen, jól látod! A kárpittisztítás és az ózonos fertőtlenítés, szolgáltatásunk, ingyenes vagy féláras az előfizetőinknek.

A következő ok, hogy feliratkozz és ügyfelünk lehess az, hogy nálunk van egyedül automata foglalási és előfizetői rendszer, és bankkártyás fizetés, automata számlázás is csak nálunk van. Ezek kiemelkedően fontosak az ügyfeleink számára, mert így egyáltalán nincs gondjuk a takarításra.

Ügyfeleink 90%-a vállalkozó, ha te is az vagy akkor számodra is fontosak ezek. Havonta kettő perc és le van tudva a takarítás.

Kattints és iratkozz fel most!
https://moderntakaritas.hu/varolista/

Az árakat a Takarítás Előfizetés menüpont alatt találod

Kipróbálnád milyen a profi takarítás?

Tetszik amit itt láttál vagy olvastál, és szívesen kipróbálnád, hogy milyen lenne az otthonod egy profi takarítás után? Akkor kattints a gombra és válassz egy csomagot most! A rendszerünk egyszerű és lépésről, lépésre végig vezet.

Kapcsolódó bejegyzések – válassz egyet!

Őszi takarítás

Őszi takarítás

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, újra itt az ideje, a lakás takarításának. Szeretnél tisztaságot, friss illatot a házba, de a takarításhoz segítséget...

Egy elcsípett hírlevél

Ezt a hírlevelet küldtem ki pár perce a vásárlóinknak.Ha esetleg nem érkezett volna meg hozzád akkor itt elolvashatod. Kedves ügyfelünk Fontos dolog miatt...

Miért nem vesszük fel a telefont?

Miért nem vesszük fel a telefont?

Miért nem vesszük fel a telefont és miért nem válaszolunk azonnal az írásos üzenetekre? A helyzet az, hogy nem tudjuk mindig felvenni a telefont. Bár az...

Előfizetéses csomagok

Egy alkalmas csomagok

Rólunk

Kapcsolat

Gyakori kérdések

Szerződési feltételek

Szolgáltatásaink

Itt van minden amit csinálunk

Lakástakarítás

Kárpittisztítás

Irodatakarítás

Tavaszi nagytakarítás

Ózonos fertőtlenítés

Helyszíni felmérés

Lépcsőház takarítás