Felújítod a lakásod vagy beköltöznél az új otthonodba?

írta: Beréti Menyhért

Modern Takarítás alapító
Én csinálom amit itt látsz. Részt veszek a takarítási munkákban is. Tisztítom a kárpitot, súrolom a padlót, és amire szükséged lehet a lakásban.

Már több alkalommal kaptunk megkeresést tőletek, hogy felújítás, építkezés utáni takarításra, vagy egyéb nagytakarításra lenne szükség gyorsan, azonnal, holnapra, vagy nagyon rövid időn belül.

Ezeket a kéréseken nem mindig tudjuk teljesíteni azonnal vagy rövid időn belül, mégpedig azért nem, mert pontosan tudtad, hogy ha festenek, lapoznak, ablakot cserélnek, padlót raknak, konyhát vagy fürdőt újítanak, akkor kosz lesz a lakásban.

És ennek megfelelően, amikor megegyeztél a felújító mesterekkel, hogy mikor jönnek és mikor lesz kész, tőlünk is kellett volna takarítást vásárolnod. Hogy amikor elmennek a mesterek, mi tudjunk menni és kifényezzük a lakásod, előhozva belőle valódi szépségét.

Ha felújítás lesz a lakásodban, vagy beköltöznél az új otthonodba akkor kérj időben takarítást, mert másoknál is felújítanak, vagy költöznek, és aki hamarabb kéri ahhoz tudunk menni!

Vannak ügyfeleink aki több mint egy hónappal előre megvásárolják és lefoglalják a takarítás vagy takarítások időpontját.

Tegyél te is így és biztosítsd be magad!

A felújítás vagy építkezés utáni takarítás nem tartozik az általános nagytakarítás fogalmába, így az ára sem azonos a weboldalon szereplő takarítási csomagajánlatokkal.

A felújítás vagy építkezés utáni takarítás ára: 700 Ft/m², azaz hétszáz forint / négyzetméter.

És csak az Építés, festés, felújítás utáni helyszíni felmérés csomag megvásárlásával, kérhető.

Tehát ha szükséged van építés, festés, felújítás utáni takarításra, akkor kattints a kék gombra és vedd meg a felmérés csomagot! A vásárlás után le tudod foglalni a felmérés időpontját a megjelenő naptárban.

A lefoglalt időpontban megcsinálom a helyszíni felmérést és pontosan megmondom, hogy mennyibe kerül a teljes takarítás és mikor tudjuk megcsinálni.

Ezután elkészítem a vásárlási linket, amin keresztül bankkártyával kifizeted a takarítás összegét, és csak ezután csináljuk meg a takarítást. Természetesen minden fizetésről azonnal számlát kapsz. Nálunk nincsenek számla nélküli fekete munkák, büszkék vagyunk rá, hogy becsületesen vállalkozunk!

Ezt azért csináljuk így, mert a tapasztalatunk alapján, mindenki alulértékeli a felújítás után maradt szennyeződéseket. Sokan elbagatelizálják az igényes takarítás jelentőségét és nem látják át, hogy a lakás valódi szépségét mi hozzuk ki belőle.

Mit ér a gyönyörű lapokkal burkolt konyha vagy fürdőszoba, a csodás festés, vagy a padlóburkolat, ha az nincs professzionálisan megtisztitva a munka befejezése után? Csak a felületeknek megfelelő tisztítás az ami elfogadható, mert ettől lesz a lakásod igazán nagyszerű hely a számodra. Egy olyan hely ahol a családodból mindenki remekül érzi magát.

Tehát, ha szükséged van az építés, felújítás utáni takarításra, akkor kattints a kék gombra és vásárold meg a helyszíni felmérés csomagot!

 

Kipróbálnád milyen a profi takarítás?

Tetszik amit itt láttál vagy olvastál, és szívesen kipróbálnád, hogy milyen lenne az otthonod egy profi takarítás után? Akkor kattints a gombra és válassz egy csomagot most! A rendszerünk egyszerű és lépésről, lépésre végig vezet.

Kapcsolódó bejegyzések – válassz egyet!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.