Lakástakarítás Pécs

A tiszta lakáshoz vezető első lépés, hogy válassz egy takarítás csomagot

 

mi van a csomagban?Csomagot választok!

Ismétlődő lakástakarítás Pécs

A rendszeresen ismétlődő lakástakarítás az egyetlen módja, hogy mindig jól érezd magad az otthonodban. Akár otthonról dolgozol vállalkozóként, vagy virtuális asszisztensként, de akkor is, hogy ha távol töltöd az egész napodat, jó érzés lesz belépni a frissen kitakarított lakásodba. Nézd meg milyen lakás takarítás csomagjaink vannak és válassz egyet közülük!

Minden héten (legnépszerűbb)

A hetenkénti lakástakarítás a legnépszerűbb a szolgáltatásaink közül, mert így lesz folyamatosan tiszta.

Minden második héten

Minden második héten tisztává varázsoljuk a lakásod! Ezt akkor ajánlom, ha keveset tartózkodsz otthon.

Havonta egyszer

A havi egyszeri takarítás azoknak való akik csak látogatóba mennek haza. És igy fogod a legjobban érezni magad mindig.

Ezeket a műveleteket végezzük el minden takarítás alkalmával

A gyémánt csillogás csomagok a teljes otthonod takarítását tartalmazzák. Minden benne van amit itt lejjebb a felsorolásokban találsz.

Mindegyik csomag ugyanazokat a műveleteket tartalmazza így mindig tiszta és csillogó lesz az otthonod!

A különbség csak annyi, hogy milyen nagy a takarítandó terület és milyen időközönként akarod a takarítást.

Új szolgáltatás, amit minden előfizetéses takarítás csomag tartalmaz

A radiátor tisztítás. Gondoskodunk róla, hogy tiszták maradjanak a radiátorok és ne tudjon megtapadni benne a por és pókháló.

Minden helyiségben

 • Pókhálózás, mennyezet tisztítás
 • Portalanítás, falak portalanítása
 • Bútorok külső tisztítása
 • Lámpák, tükrök tisztítása
 • Villany kapcsolók, konnektorok tisztítása
 • Porszívózás, felmosás
 • Professzionális padló tisztítás
 • Szemetesek üritése
 • Ajtók tisztítása
 • Ablak tisztítás
 • Gőztisztítás

Konyhában

 • Konyhapultok takarítása
 • Konyhaszekrény külső
 • Konyhai gépek külső
 • Tűzhely tisztítás külső
 • Lefolyók karbantartása (dugulás megelőzés)
 • Gőztisztítás

Fürdőszobában

 • Zuhanyzó, kád, mosdó, wc tisztítása
 • Vízkőtelenítés
 • Csempe tisztítás
 • Csaptelepek tisztítása
 • Lefolyók karbantartása (dugulás megelőzés)
 • Lámpák, tükrök tisztítása
 • Terasz porszívózás, felmosás
 • Gőztisztítás

Minden takarítás csomag tartalmazza a tisztítószereket.

Kizárólag ezekkel a speciális tisztítószerekkel takarítunk! Kiváló minőség, nagy hatékonyság, környezetbarát és magyar termékcsalád! Ez a SanoD’or!

És ezzel a környezetbarát takarítás új dimenzióját nyitjuk meg, mert probiotikus tisztítószereket kezdünk el használni.

A SanoD’or Nature Probio termékeit Magyarországon gyártják, így a használatukkal magyar munkahelyeket teremtünk és hozzájárulunk a gazdaság növekedéséhez.

Mi az a probiotikum?

A probiotikum az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumokat tartalmaz. Ezeket már régóta használják több területen is pl. az élelmiszeriparban, mivel képesek átalakítani a cukrokat (a laktózt is) és más szénhidrátokat tejsavvá.

A probiotikus tisztítószer természetes összetevőkkel, vegyszermentesen, a klasszikus tisztítószereknél sokkal, nagyobb hatékonysággal tisztít és biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztítja és fényesíti a felületet anélkül, hogy károsítaná az egészséged vagy a környezetet.

Végre létezik EGÉSZSÉGES TAKARÍTÁS…Velünk!

Ezeket a tisztítószereket is tartalmazza minden takarítás csomag.

A fenti probiotikus tisztítószereken felül, még a Brilliance tisztítószereket használjuk. Kizárólag ezekkel a speciális tisztítószerekkel takarítunk! Kiváló minőség, nagy hatékonyság, környezetbarát és szintén magyar termékcsalád! Ez a Brilliance!

A takarítás csomagok tartalmazzák a gőztisztítást is!

A gőztisztítás előnyei:

A természetes jellege mellett rendkívüli fertőtlenítő hatása is kiemelkedő mert a 150 fokos gőz elpusztítja a baktériumok 99,99 %-át! Jelentősen csökkenthető a használatával a különböző fertőző baktériumok előfordulása.

Fertőtlenítő hatású, elpusztítja a kórokozókat, baktériumokat. Környezet tudatos tisztítási módszer.

Nagy hatékonyságú tisztítási eljárás. Nehezen hozzáférhető helyeken is könnyen alkalmazható. Csináltunk egy rövid videót amiben megnézhetsz néhány pillanatot, hogyan takarítunk a gőztisztítóval.

Kattints a gombra és nézd meg!

Mit várhatsz tőlünk?

Egészség Garancia

A mai időkben talán az első és legfontosabb, hogy aki takarítani megy a lakásodba, az teljesen egészséges legyen. És ne hordozzon semmiféle fertőző vírust. Évek óta fogyasztunk vitaminokat és rendszeresen sportolunk. Ennek és az egészséges étkezésnek köszönhetően az immunrendszerünk rendkívül ellenállóvá vált, ezért garantáltan egészségesek vagyunk. Az eszközeinket is rendszeresen fertőtlenítjük.

Fertőtlenítés Garancia

Az eszközeinket is rendszeresen fertőtlenítjük. Ez úgy történik, hogy az autónk, amivel megyünk hozzád, folyamatosan fertőtlenítve van egy ózon generátorral. Ezáltal az autóban lévő eszközeink is folyamatosan fertőtlenítve vannak. Ez az eljárás jelenleg a leghatékonyabb fertőtlenítés ami azonnal elpusztítja a felületeken lévő vírusokat, baktériumokat. Így teljesen fertőtlenítve van minden.

Tapasztalat Garancia

Tapasztalatunknak köszönhetően sikerült elérnünk, hogy 2020-ban 492 alkalomra vásároltak ház, lakás vagy iroda takarítást ügyfeleink. Akik 95 százalékban előfizetőink.

Elégedettségi Garancia

Az elégedettségi garanciánk azt jelenti, hogy ha valami oknál fogva nem lennél elégedett a szolgáltatással, és az valóban indokolt, akkor csak jelzed, és még azon a napon kijavítjuk.

Diszkréció Garancia

Biztos lehetsz benne, hogy tőlünk nem kerül ki bizalmas információ a lakásoddal, a személyeddel, és a vállalkozásoddal kapcsolatban sem. Előfizetőink 90%-a vállalkozó.

Telefon Garancia

Bár nincs telefonos tájékoztató szolgáltatásunk, mert a weboldalaink kellően informatívak a vásárlási döntéshez, a vásárlóinknak mindig felvesszük a telefont vagy visszahívjuk őket.

Pontosság Garancia

Pontosan érkezünk és távozunk. Így nem tartunk fel az otthonod használatában. Nem a takarítással eltöltött időnkért fizetsz, hanem az eredményért, ami a friss, illatos otthonodat jelenti.

Fejlődés Garancia

Modern vállalkozók vagyunk, ez azt jelenti, hogy folyamatosan fejlesztünk, magunkat és a technológiánkat is. Mindig keressük az új megoldásokat, így biztos lehetsz, hogy a legjobbat kapod.

Boldog Ügyfeleinktől

Gyors, rugalmas, precíz szolgáltatás. Alapos munkavégzés, megfizethető áron. Minden helyiség ragyog. A nehezen elérhető helyeken is teljeskörű munkát végeztek. Mónika és Menyhért nagyon szimpatikusak, közvetlenek. Mindenkinek szívből ajánlom!"

Ternai Etus - Pécs

A legjobb szívvel ajánlom Mónikáék munkáját minden rend és tisztaság - szerető családnak. Szeretek hazamenni egy olyan nap után, amikor Mónika nálunk járt, s segített rendbe tenni a lakásunkat. Mindig látszik, hogy szeretettel s alaposan végzi a munkáját!

Wéber Tilla - Pogány

Mindenkinek csak ajánlani tudom saját tapasztalataim alapján! Gyors, precíz, minőségi takarítás megfizethető áron.

Köszönöm kedves Mónika és Menyhért! Nagyon meg voltam elégedve mindennel!

Kovács Móricz Edina Viktória - Pécs

Gyémánt Csillogás Takarítás Csomagok

A takarítás csomagokat úgy alkottuk meg, hogy minden tisztítandó felület takarítása benne legyen amire szükséged lehet.

Mindegyik csomag ugyanazokat a műveleteket tartalmazza így mindig tiszta és csillogó lesz az otthonod!

A különbség csak annyi, hogy milyen nagy a takarítandó terület és milyen időközönként akarod a takarítást. 

Mekkora az otthonod? Válaszd ki a gombok közül azt amelyikbe tartozik az otthonod négyzetmétere, és kattints rá!

Kérdésed van?

Írd meg nekünk!

6 + 15 =

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik a takarítási csomagok vásárlása?

Itt van egy képes bejegyzés: https://moderntakaritas.hu/hogyan-vasarolj-takaritast/

De itt is leírom a folyamatot, így már könnyű lesz vásárolni.

 • A folyamat teljesen egyszerű, az oldalon bármelyik gombra kattintva amelyikre az van írva, hogy “CSOMAGOT VÁLASZTOK” eljutsz a négyzetméter kategóriák gombokhoz.
 • Válaszd ki a lakásodnak, vagy a házadnak a négyzetméter kategóriáját.

  Itt kattins arra a gombra amelyikbe tartozik a lakásod mérete.

  Ezek a gombok odavisznek azonnal a megfelelő takarítási csomagokhoz.

 • Ezután válszd ki, hogy milyen időközönként van szükséged a takarításra.Hetenként, Kéthetenként, vagy Egyetlen alkalommal. Az egy alkalmas csomagot válaszd akkor is, ha havonta van szükséget a takarításra.Kattints az “EZT A CSOMAGOT KÉREM” gombra és a rendelési lapon töltsd ki az adataidat!
 • Ezután ellenőrizd a vásárlásod.Itt van lehetőséged több alkalmat vásárolni a plusz jelre kattintva, vásárolhatsz 2-3 vagy akár több alkalmat is.Ha tetszik az egyszeri kedvezményes ajánlat, akkor add hozzá ezt is a rendeléshez az alatta lévő plussz jelre kattintva, ebből is adj hozzá annyit amennyire szükséged van.

  Ha végeztél a rendelés összállításával, akkor kattints a “FIZETÉS” gombra.

 • A következő oldalon találod azt a felületet ahol a bankkártya adatatokat kell megadnod.FONTOS MEGJEGYZÉS! A BANKKÁRTYA ADATAID NEM JUTNAK EL HOZZÁNK!A biztonságos és kényelmes online fizetést a Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény biztosítja.

  A rendszerünk teljesen biztonságos, de ha nem vagy benne biztos, hogy a te számítógéped is az, akkor inkább ne vásárolj!
  Csak abban az esetben vásárolj, ha vírusmentes és biztonságos a számítógéped!

  Ebben az esetben egyszerű, könnyű, gyors és biztonságos az online vásárlás!

 • A fizetés után azonnal megjelenik az időpontfoglaló naptár.Ahol néhány sorban elolvashatod, hogy hogyan csináld az időpontfoglalást, amit itt is megmutatok.Ezzel egyidőben kapsz emaileket a vásárlásod megerősítéséről, és amikor lefoglaltad a takarításod időpontját arról is kapsz megerősítő emailt, és még fel is hívlak ezek után.

  A vásárlásodról a számlát azonnal megkapod emailben, ez egy elektronikusan hitelesített számla.

  Akkor nézzük, hogyan foglald le a takarításod időpontját a naptárban.

  Kattints a kék gombra amire az van írva, hogy “MÓNIKA TAKARÍTÁSI NAPTÁRA”

 • Ezután a lenyíló ablakból válszd ki az előbb megvásárolt szolgáltatást!Majd kattints a “TOVÁBB” gombra!
 • Ezután a tudod kiválasztani az időpontot, a zöld mezők jelzik a szabad helyeket.Fogd meg a szolgáltatást és húzd a szabad zöld mezőkre, ha azon napon a reggel szabad, akkor kérlek oda tedd.És ismét kattints a tovább gombra!
 • Ezután add meg ismét a neved, email címed és a telefonszámod, és válaszd ki, hogy van e háziállatod otthon!Végül kattints a foglalás véglegesítése gombra!Ha több takarítási alkalmat vásároltál akkor kattints az “ÚJ FOGLALÁS” gombra és kezdd előlről a folyamatot.
 • Ennyire egyszerű a vásárlási folyamat a MODERN TAKARÍTÁS OLDALONKöszönöm, hogy kéred a szolgáltatásunkat.
 • Az online fizetés teljesen biztonságos.
Otthon kell lenni a takarítás alatt?

Az első alkalommal jó ha addig otthon vagy amíg megismerkedünk és röviden bemutatod a házat. Utána nem szükséges mert teljesen önnálóan dolgozunk. Csak élvezd a tisztaságot mikor hazamész!

Mi van akkor, ha nem vagyok elégedett a takarítással?

Ez előfordulhat, mert nem vagyunk egyformák.

De erre az esetre találtuk ki az "24 órás Elégedettségi Garanciát".

Az 24 órás elégedettségi garanciánk azt jelenti, hogy ha valami oknál fogva nem lennél elégedett a szolgáltatással, és az valóban indokolt, akkor azt 24 órán belül jelzed, akkor a lehető leghamarabb, de lehetőleg még azon a napon kijavítjuk.

Természetesen a takarítások befejeztével mindíg bemutatjuk a lakást, ha otthon tartózkodsz. Ebben az esetben nem él a garancia mert személyesen veszed át a munkát.

Milyen eszközökre van szükségetek a takarításhoz?
Szuper gépeink és tisztítószereink vannak, ezért csak saját eszközökkel dolgozunk, így neked semmilyen eszközt és tisztítószert nem kell biztosítanod.
Milyen takarításokat vállaltok és hol?

Pécs és 10km-es körzetében vállalunk takarítási feladatokat. Lakóházak, lakások, üzlethelyiségek és irodák takarítását vállaljuk.