Ózonos Fertőtlenítés Pécs

Szereted az eső utáni friss illatot?

Ózonos fertőtlenítéssel pont ilyet varázsolok az otthonodba, irodádba, autódba.

Foglalj időpontot most!

 

Foglalás MostMegnézem a Csomagokat
Családi ház fertőtlenítés
Lakás fertőtlenítés
Időszakos ózonos tisztítás
Z
Egyszeri ózonos légtisztítás
Rendszeres ózonos tisztítás
Beköltözés előtti fertőtlenítés

Mikor rendelj ózonos fertőtlenítést?

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő, akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő, mint a klór.

Bármilyen élő vagy élettelen szervezettel kerül kapcsolatba, mint baktériummal, vírussal, penésszel, gombával, vagy valamilyen szagot árasztó tárggyal, akkor azt megsemmisíti.

A hagyományos vegyszerek már nem mindig hatásosak, mert ami ellen alkalmazzák már immunis rá. Az ózonnal szemben semmi nem tud immunis lenni, tehát lehet rendszeresen ismételni a kezelést, az mindig eredményes lesz.

Az egészség megőrzésére, vagy a már kialakult betegségnél a higénikus környezet visszaállítására.

Kellemetlen szagok ellen

Az ózon végleg eltünteti a szagokat, mert amikor kapcsolatba lép a szagmolekulával teljesen lebontja. Tartós hatás vegyszer nélkül.

Beköltözés előtti ózon kezelés

Ha új lakásba költözöl minden képpen érdemes egy ózonos fertőtlenítést kérni! Nem csak akkor, ha használt a lakás, hanem akkor is ha új építésű. A használt lakásból eltünteti az előző lakó nyomait, szagát. Új lakásnál pedig az építőanyagok, festékek, lakkok, és más kemikáliák szagát tünteti el, és fertőtlenít a munkások után.

Pénész eltávolítása

Az ózon a leghatékonyabb a penész elpussztításában. Nem csak a látható helyeken, de a szekrény mögött és a levegőben is kiírtja a penészt.

Miért az ózonos fertőtlenítés?

Az ózon epusztítja a vírusokat, baktériumokat, penészgombákat, és az atkákat is. Környezetbarát és vegyszer nélküli fertőtlenítő eljárás. Bármilyen helyiségben, lakásban irodában, kereskedelemben, raktárakban, vendéglátó egységben, vagy szociális intézményben, autóban, lakókocsiban elvégezhető az ózonos fertőtlenítés Pécs és környékén.

Az ózonos fertőtlenítés az előtte kihagyhatatlan alapos takarítás nélkül semmit nem ér

Ezért vagy neked kell kitakarítanod, vagy tőlünk vásárolsz egy takarítás csomagot. Ha tőlünk kéred a takarítást is akkor radiátor tisztítást kapsz ajándékba, amit csak az előfizetőinknek csinálunk ingyenesen. Tehát ez egy ingyenes extra szolgáltatás a takarítás és az ózonos fertőtlenítés mellé. Ha nincs radiátorod vagy valami mást szeretnél helyette, akkor azt a helyszínen tudjuk megbeszélni.

Teljes nagytakarítás

+ Radiátor tisztítás

Ózonos fertőtlenítés

Hogyan működik az időpontfoglalás és a csomagok vásárlása?

Alapvetően két út vezet a szolgáltatásod megszerzéséhez és bármelyiket választhatod. Az egyik, hogy időpontot foglalsz előbb és azután vásárolod meg a szolgáltatást. A másik pont a fordítottja, hogy előbb vásárolod meg a szolgáltatást és utána foglalsz hozzá időpontot.

  Az időpontfoglalóban bármikor nézhetsz időpontokat, így itt az egyszerűbb utat írom le.
 • Először nézz egy szabad időpontot az időpontfoglaló naptárban, és foglald le.
 • A foglalást automatikusan visszaigazoló emailben is benne lesz a választott csomagod vásárlási linkje, ugyan az amit itt az oldalon a gombokra kattintva látsz.
 • Kattints az emailben a linkre, vagy itt az oldalon a csomagnak megfelelő gombra, és az ürlapon töltsd ki az adatokat és fizesd ki a bankkártyáddal a szolgáltatás árát.
 • A lefoglalt és megvásárolt időpontban érkezünk és megcsinájuk a szolgáltatást.

A rendszer egyszerű és lépésről, lépésre végigvezet.
Nem tartunk előzetes telefonos tájékoztatót, de ha már vásároltál felvesszük a telefont, ha hívsz minket, vagy visszahívunk.

Ózonos fertőtlenítés csomagok

Egyszerűen csak kattints a kezelni kívánt lakás vagy épület négyzetméter kategóriájára és egy bankkártyás vásárlással foglalj időpontot. Ha úgy gondolod, hogy szükséges előtte egy személyes találkozás, akkor a helyszíni felmérés csomagot itt tudod megvásárolni.

Ózonos Fertőtlenítés Csomagok Pécs környékén élőknek

A csomagok árai Pécs város területére érvényesek. A  városon kívüli településekre 150 Ft/Km kiszállási díjat számolunk, ami a helyszínen készpénzben fizetendő.

Kérdésed van?
Írd meg nekünk!

10 + 14 =

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik a csomagok vásárlása?
 • Először nézz egy szabad időpontot a naptárban, és akár le is foglalhatod.
 • Válaszd ki a neked megfelelő ózonos fertőtlenítés csomagot és kattints a gombra!
 • Az ürlapon töltsd ki az adatokat és fizesd ki a bankkártyáddal a szolgáltatás árát!
 • A fizetés után ismét megjelenik az időpontfoglaló rendszer és az ott leírtak alapján egyszerűen le tudod foglalni a szolgáltatásod időpontját.
 • A lefoglalt időpontban érkezünk és megcsinájuk az ózonos tisztítást, fertőtlenítést.
Hogyan működik az ózonos fertőtlenítés?
 • Először meg kell szüntetni a szagok forrását, a koszt, szemetet ki kell takarítani.
  A legjobb ha egy nagytakarítás után csináljuk. Ha nem vásárolsz takarítást tőlünk akkor neked kell kitakarítani az ózon kezelés előtt.
 • Ki kell vinni a helyiségekből minden növényt, állatot és ember sem maradhat. Az ózonos fertőtlenítés közben senki nem tartózkodhat a helyiségekben. Az ózon belégzése káros.
 • Ezután légmentesen lezárom a helyiséget, hogy az ózon a kezelés alatt csak a fertőtlenített helyiségben vagy épületben maradjon.
 • Elhelyezem az ózongenerátort vagy generátorokat, és beállítom, bekapcsolom, majd én is kimegyek az épületből, lakásból.
 • Az ózon kezelés végeztével várok még 30 percet, majd utána bemegyek és alaposan kiszellőztetek.
 • Ezután lehet használni a lakást vagy helyiséget.
Mikor csinálod meg a szolgáltatást?

A takarítási vagy egyéb tisztítási szolgáltatást akkor kezdjük meg, ha azt megvásárolod és lefoglalod az időpontot.

Minél hamarabb vásárolsz, annál hamarabb jövünk!

Kattints a gombra és foglalj időpontot most!