Szerzői Jogok

Modern Takarítás © 2022 Minden jog fenntartva!

 

Szerzői Jogi Nyilatkozat

A https://moderntakaritas.hu teljes szöveges és képi tartalma, beleértve a hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat, videókat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján)

A weboldal teljes szöveges és videós tartalma és annak egyes részei, engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, másolása tilos, beleértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A SZERZŐ NEVE: BERÉTI MENYHÉRT ÉS A FORRÁS: HTTPS://MODERNTAKARITAS.HU MEGJELÖLÉSÉVEL ÉS ELŐZETES ÍRÁSBELI ENGEDÉLYÉVEL, KATTINTHATÓ, MŰKÖDŐ LINK HASZNÁLATÁVAL A TARTALOM FELHASZNÁLHATÓ.
A FORRÁS MEGJELŐLÉSE NÉLKÜLI, HIÁNYOS MEGJELÖLÉSÜ, ÍRÁSBELI SZERZŐI HOZZÁJÁRULÁS NÉLKÜLI UTÁNKÖZLÉS, ÁTDOLGOZÁS, MÁSOLÁS DÍJKÖTELES ÖSSZEGE: 49.900 Ft. SZAVANKÉNT NAPONTA.

A https://moderntakaritas.hu tulajdonosa Beréti Menyhért egyéni vállalkozó. FIGYELEM! Ez az oldal nem hivatalos oldala az itt bemutatott termékeknek, eszközöknek, rendszereknek. Az oldalon található információk a saját tapasztalatunkat és nézőpontunkat mutatják be.

A termékekkel kapcsolatosan leírt vagy elmondott információk a hiteles tájékoztatást szolgálják. A termékek vagy szolgáltatások rendelésével, használatával tudomásul veszed az itt leírtakat.

Az oldalon bemutatott eredmények nem garantáltak, sokkal inkább alkalmasak arra, hogy bemutassam, hogy mi az ami lehetséges!

Előfizetéses csomagok

Egy alkalmas csomagok

Rólunk

Kapcsolat

Gyakori kérdések

Szerződési feltételek

Szolgáltatásaink

Itt van minden amit csinálunk

Lakástakarítás

Kárpittisztítás

Irodatakarítás

Tavaszi nagytakarítás

Ózonos fertőtlenítés

Helyszíni felmérés

Lépcsőház takarítás