Ennyi idő van hátra tavaszig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan lesz az otthonod makulátlan tiszta idén tavasszal?

Így: Lefoglalsz a Tavaszi Nagytakarítás időpontfoglalónkban egy számodra alkalmas időpontot, amikor szeretnéd, hogy ragyogjon az otthonod. Bankkártyás vásárlással véglegesíted és már csak annyi a dolgod, hogy a foglalt időpontban kinyisd nekünk az ajtót! Egyszerű, igaz?

Most: tél van. Holnap ilyenkor: tavasz lesz.

Tavaszi nagytakarítás

Gyémánt csillogás tavaszi nagytakarítás csomagok, hogy az otthonod ne csak tiszta, hanem friss illatú és ragyogó is legyen. A takarítás a hivatásunk mert szeretjük csinálni, és nem csak mondjuk, hogy jók vagyunk benne. A valódi hozzáértés és szakértelem párosul a professzionális takarító eszközökkel amiket imádunk használni! 2021-ben 609 alkalommal csináltunk ház, lakás vagy iroda takarítást.

Hogyan segít a tavaszi nagytakaritás csomag elűzni a telet?

A Tavaszi Nagytakarítás Csomag forradalmi hatása ennek a 3 összetevőnek köszönhető. Ez a 3 dolog kell ahhoz, hogy búcsút ints a télnek. Így tudunk felszabadítani a nagytakarítási munkáid alól.

#1. A felhőűző technika

Az első amit tenned kell annak érdekében, hogy a nap kibújjon a felhők mögül, és mosolyt csaljon az arcodra, az hogy lefoglalsz egy időpontot az időpontfoglalónkban.

Aszerint tudsz foglalni, hogy mekkora az otthonod. Csak válaszd ki a megfelelő méretet. Nagyon egyszerű és lépésről, lépésre végigvezetünk. Ezzel az első felhőket már el is oszlattuk.

Már csak az email fiókodat kell megnézned, mert ott van egy visszaigazolás a foglalásodról. És most jön a következő módszer

#2. Az ibolyanövesztő módszer

Ez az a módszer mikor érdekessé kezd válni a dolog. A visszaigazoló emailben amit az előbb említettem, van egy link, amire ha nem kattintasz rá egy órán belül, akkor az egész amit eddig csináltál elveszik.

Ezt ugye nem szeretnénk, ezért kell kattintanod, hogy folytatni tudd a tavasz csalogató folyamatot amit elkezdtél. Akár verset is mondhatsz közben

„Itt a tavasz!
Itt van! Itt!
A barackfa kivirít!

Virágcsipke minden ág.
Csupa virág a világ.”

#3. A barackfa kivirító módszer

A barackfa kivirító módszer magyarázata: A linkre kattintás után egy űrlapot látsz, amit tölts ki, és a lap alján kattints a zöld gombra. Ezzel kezdetét veszi a véglegesítési folyamat.

Ha idáig eljutsz innen már ne fordulj vissza, célegyenesben vagy! Itt megy végbe az a folyamat ami után mosolyogva dőlhetsz hátra, mint aki jól végezte dolgát.

És már csak arra az időpontra kell várnod amikor megnyomjuk a kapucsengőt és beleszólunk, hogy jónapot kívánunk itt a Modern Takarítás, megjöttünk.

Mit üzennek, akik már kérték a Tavaszi Nagytakarítás Csomagot?

w

Ilyen precíz és lelkes munkavégzést én még nem láttam, ráadásul profi eszközökkel! Ja, és még kedves, szimpatikus is a hölgy! Ajánlanám is szívesen mindenkinek, de félek, akkor nekem már nem jutna újabb időpont a naptárában

Marosi Éva
Pécs

w
Ózonos fertőtlenítést és egy azt megelőző nagytakarítást vettünk igénybe egy nagy családi házban.
Mónika és Menyhért profi módon, modern gépekkel, rutinosan és pörgősen dolgoznak, szeretik csinálni ezt a munkát. Mindent teljesítettek, ami az ajánlatban szerepelt.
Emellett mindketten kedves, szimpatikus, barátságos emberek.
Maximálisan meg voltunk elégedve a munkájukkal.
Köszönjük!

Csuhai Gabriella
Pécs

w
Nagyon meg voltam elégedve a precíz munkával és a kedves, szolgálatkész hozzáállással. A takarítás után öröm volt beköltözni új otthonunkba.
Káplár- Novák Kinga
Pécs.

Időpontfoglalás itt

A tavaszi nagytakarításokat március 1-től kezdjük. Foglalj időpontot most amíg még van! A tapasztalatunk az, hogy olyan sokan szeretnék a szolgáltatásainkat, hogy már várólistára tudjuk csak felvenni a rendszeres előfizetést akarókat. A tavaszi nagytakarítás egy alkalomra szól, és most lehetőséged van még időpontot foglalni. Ha most nem foglalsz akkor legközelebb már lehet, hogy nem lesz meg az időpont ami jó lenne neked.

Vedd figyelembe! Ezt a takarítást csak szombati napra tudjuk vállalni!

Foglalj Most! Biztosítsd be magad!

Tavaszi Nagytakarítás Csomag

Mi van a csomagban #1

A tavaszi nagytakarítás csomagok a teljes otthonod takarítását tartalmazzák. Minden benne van amit itt lejjebb a felsorolásokban találsz.

Mindegyik csomag ugyanazokat a műveleteket tartalmazza, a különbség csak annyi, hogy milyen nagy a takarítandó terület.

Mi van a csomagban #2

Minden helyiségben

 • Pókhálózás, mennyezet tisztítás
 • Portalanítás, falak portalanítása
 • Bútorok külső tisztítása
 • Lámpák, tükrök tisztítása
 • Villany kapcsolók, konnektorok tisztítása
 • Porszívózás, felmosás
 • Professzionális padló tisztítás
 • Szemetesek üritése
 • Ajtók tisztítása
 • Ablak tisztítás
 • Gőztisztítás

Konyhában

 • Konyhapultok takarítása
 • Konyhaszekrény külső
 • Konyhai gépek külső
 • Tűzhely tisztítás külső
 • Lefolyók karbantartása (dugulás megelőzés)
 • Gőztisztítás

Fürdőszobában

 • Zuhanyzó, kád, mosdó, wc tisztítása
 • Vízkőtelenítés
 • Csempe tisztítás
 • Csaptelepek tisztítása
 • Lefolyók karbantartása (dugulás megelőzés)
 • Lámpák, tükrök tisztítása
 • Terasz porszívózás, felmosás
 • Gőztisztítás
Mi van a csomagban #3

Minden takarítás csomag tartalmazza a tisztítószereket.

Kizárólag ezekkel a speciális tisztítószerekkel takarítunk! Kiváló minőség, nagy hatékonyság, környezetbarát és magyar termékcsalád! Ez a SanoD’or!

És ezzel a környezetbarát takarítás új dimenzióját nyitjuk meg, mert probiotikus tisztítószereket kezdünk el használni.

A SanoD’or Nature Probio termékeit Magyarországon gyártják, így a használatukkal magyar munkahelyeket teremtünk és hozzájárulunk a gazdaság növekedéséhez.

Mi az a probiotikum?

A probiotikum az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumokat tartalmaz. Ezeket már régóta használják több területen is pl. az élelmiszeriparban, mivel képesek átalakítani a cukrokat (a laktózt is) és más szénhidrátokat tejsavvá.

A probiotikus tisztítószer természetes összetevőkkel, vegyszermentesen, a klasszikus tisztítószereknél sokkal, nagyobb hatékonysággal tisztít és biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztítja és fényesíti a felületet anélkül, hogy károsítaná az egészséged vagy a környezetet.

Végre létezik EGÉSZSÉGES TAKARÍTÁS…Velünk!

A fenti probiotikus tisztítószereken felül, még a Brilliance tisztítószereket használjuk. Kizárólag ezekkel a speciális tisztítószerekkel takarítunk! Kiváló minőség, nagy hatékonyság, környezetbarát és szintén magyar termékcsalád! Ez a Brilliance!

Mi van a csomagban #4

A takarítás csomagok tartalmazzák a gőztisztítást is!

A gőztisztítás előnyei:

A természetes jellege mellett rendkívüli fertőtlenítő hatása is kiemelkedő mert a gőz elpusztítja a baktériumok 99,99 %-át! Jelentősen csökkenthető a használatával a különböző fertőző baktériumok előfordulása.

Fertőtlenítő hatású, elpusztítja a kórokozókat, baktériumokat. Környezet tudatos tisztítási módszer.

Nagy hatékonyságú tisztítási eljárás. Nehezen hozzáférhető helyeken is könnyen alkalmazható.

Gyakori kérdések és válaszok

Hogyan működik az időpontfoglalás?
 • Az időpontfoglalás egyszerű, csak kattints az „Időpontfoglalás itt” gombra és a felbukkanó ablakban válaszd ki az otthonod nagyságának megfelelő takarítási csomagot.
 • Ezután válaszd ki a neked megfelő időpontot, majd add meg a kért adatokat.
 • A végén kattints a „Foglalás véglegesítése” gombra. Ekkor az email címedre küldünk egy visszaigazoló emailt.
 • Az emailben alul van egy link amihez az van írva, hogy „Vásárlási link” erre kattints rá és töltsd ki az űrlapot és alul kattints a „Fizetés” gombra.
 • Ekkor átkerülsz a Barion bankkártya elfogadó oldalra. Itt fizesd ki a szolgáltatás árát.
 • Ezután visszaigazolásokat kapsz email és sms-ben, és már csak az időpontot kell várnod amikor jövünk.
Otthon kell lenni a takarítás alatt?

Amíg megismerkedünk és röviden bemutatod a házat. Utána nem szükséges mert teljesen önnálóan dolgozunk. Csak élvezd a tisztaságot mikor hazamész! 2021-ben 609 alkalommal takarítottunk lakást, házat vagy irodát és többnyire nincs senki otthon amikor dolgozunk, de természetesen otthon lehetsz, minket nem zavar.

Milyen eszközökre van szükség a takarításhoz?

Saját eszközökkel dolgozunk és a tisztítószert is visszük. A göztisztítás és a Brilliance tisztítószerek, de még a lefolyók karbantartása is benne vannak a takarítás árában. Így neked semmilyen eszközt nem kell biztosítanod. Csak a saját professzionális eszközeinkkel és tisztítószereinkkel végezzük a takarításokat. Erre vállalunk Elégedettségi Garanciát.

Mi van akkor, ha nem vagy elégedett a takarítással?
Nagyon ritkán fordult elő, hogy valaki nem volt elégedett valamivel, összesen három alkalommal a 3 év alatt. Ezeket mind javítottuk.

A 24 órás elégedettségi garanciánk azt jelenti, hogy ha valami oknál fogva nem lennél elégedett a szolgáltatással, és az valóban indokolt, akkor még azon a napon kijavítjuk.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van.
A Modern Takarítás elkötelezett híve a modern eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít a vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb minden másnál)
Ma már minden céges és magán bankszámla mellé adnak ingyen vagy évi 2-3 ezer Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni.

Kapok számlát a vásárlásról?
Természetesen! A vásárlásod után szinte azonnal megkapod a számlát a megadott adataidra kiállítva.

Előfizetéses csomagok

Egy alkalmas csomagok

Rólunk

Kapcsolat

Gyakori kérdések

Szerződési feltételek

Szolgáltatásaink

Itt van minden amit csinálunk

Lakástakarítás

Kárpittisztítás

Irodatakarítás

Tavaszi nagytakarítás

Ózonos fertőtlenítés

Helyszíni felmérés

Lépcsőház takarítás