Bio takarítás Pécs

írta: Beréti Menyhért

Modern Takarítás alapító
Én csinálom amit itt látsz. Részt veszek a takarítási munkákban is. Tisztítom a kárpitot, súrolom a padlót, és amire szükséged lehet a lakásban.

Valódi bio takarítás Pécsen

Egy hónapja írtam, hogy bemutatjuk a legújabb fejlesztésünket a SanoD’or Nature Probio termékeit.

Így áttérünk a bio takarításra és az Egészséges Tisztítószerek használatára. Ami azt jelenti, hogy fokozatosan kivezetjük a használatból az egyébként rendkívül hatékony, de nem teljesen bio tisztítószereket.

Ezzel a váltással a környezetbarát takarítás új dimenzióját nyitjuk meg, mert probiotikus tisztítószereket kezdünk el használni.

A teszt időszak lezárult és a saját tapasztalataink alapján bátran kijelenthetjük, hogy megfelel az amúgy is magas elvárásainknak.

Az elmúlt hónapban takarított lakásokban észrevehető volt, hogy azok a felületek ahol a SanoD’or Nature Probio termékeit használtuk, lassabban szennyeződnek újra. Természetesen figyeltünk arra is, hogy az összehasonlításkor azonos intenzitással használt területeket vegyünk figyelembe.

A felületek csodásan csillogóak lettek és sokáig megtartották a fényüket.

A másik nagy előnye az illata, és lehet, hogy ezzel kellett volna kezdenem. Ugyanis a SanoD’or Nature Probio termékek egy úgynevezett illatgaranciával rendelkeznek. Ez az jelenti, hogy szinte 100%, hogy tetszeni fog neked is.

Tehát mostantól egyértelműen kijelenthetjük, hogy a technológiánknak és az alkalmazott tisztítószereknek köszönhetően képesek vagyunk a 100%-ban környezetbarát és egészséges BIO takarításra. És ezzel az egészséges környezet megteremtésére.

A takarítás csomagjaink minden esetben tartalmazzák a SanoD’or Nature Probio termékekkel való takarítást.

A SanoD’or Nature Probio termékeit Magyarországon gyártják, így a használatukkal magyar munkahelyeket teremtünk és hozzájárulunk a gazdaság növekedéséhez.

Mi az a probiotikum?

A probiotikum az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumokat tartalmaz. Ezeket már régóta használják több területen is pl. az élelmiszeriparban, mivel képesek átalakítani a cukrokat (a laktózt is) és más szénhidrátokat tejsavvá.

A probiotikus tisztítószer természetes összetevőkkel, vegyszermentesen, a klasszikus tisztítószereknél sokkal, nagyobb hatékonysággal tisztít és biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz. Megszünteti a kellemetlen szagokat, tisztítja és fényesíti a felületet anélkül, hogy károsítaná az egészséged vagy a környezetet.

Végre létezik EGÉSZSÉGES TAKARÍTÁS…Velünk!

Miért lesz ez jó neked?

-Mert 99,5%-ban vegyszermentes: nem káros az egészségre és nem károsítja a környezetet sem!

-Hosszabban képes megőrizni a felület tisztaságát mint a hagyományos tisztítószerek, így nemcsak gazdaságos a használata, hanem ritkábban is kell vele takarítani!

-Biztonságos kisgyerekes családoknak és vegyszerekre allergiásoknak is.

-Használata csökkenti az allergiás megbetegedések kialakulását.

-Háziállatokra sem jelent veszélyt.

-Használatával a vízelvezető rendszerben megszűnnek a dugulást okozó lerakódások és a kellemetlen szagok.

-Kellemesebb illatú, mint a hasonló készítmények (a jó illatú és biztonságos otthonért és munkahelyért!) Illatgaranciával!

-Nem csak látszólag “zöld” , mint sok bio tisztítószer! Sok „ bio”-nak mondott tisztítószer habár biológiailag lebomlik, de mellette a szervezetre káros hatással bír.

-A termékek kőolajszármazék és pálmaolaj-mentesek és állatokon nem lettek tesztelve.

-Mert természetes összetevők segítségével, vegyszermentesen tisztít, biztonságos környezetet létrehozva.

Modern Takarítás – Egészséges Környezetet Teremtünk!

Kipróbálnád milyen a profi takarítás?

Tetszik amit itt láttál vagy olvastál, és szívesen kipróbálnád, hogy milyen lenne az otthonod egy profi takarítás után? Akkor kattints a gombra és válassz egy csomagot most! A rendszerünk egyszerű és lépésről, lépésre végig vezet.

Kapcsolódó bejegyzések – válassz egyet!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.